Català   Español   
Mar Esteller Traducció, correcció, interpretació foto en estudio

Clients

Des del 1997, he dut a terme serveis de correcció, traducció i interpretació per a clients d'àmbits molt diversos, com ara mitjans de comunicació de reconegut prestigi, empreses de màrqueting i comunicació i publicitat, institucions, petites editorials, particulars i altres, en una àmplia gamma de sectors i activitats empresarials que requereixin ajuda amb els seus documents, webs, informació publicitària, o bé tants altres formats i materials. Així mateix, col•laboro amb reconegudes agències de traducció.

A més, atenc empreses o bé institucions a les quals els calgui un intèrpret per a les seves reunions o contactes comercials amb empreses estrangeres.

Mar Esteller Traducció, correcció, interpretació clientes

Pel que fa a les traduccions jurades, els meus clients acostumen a ser particulars que necessiten un servei de traducció oficial (les més habituals són els certificats acadèmics, per bé que el ventall de documentació que pot requerir traducció jurada és molt extens) i que cerquen proximitat per no perdre temps ni córrer riscos innecessaris enviant documentació confidencial o oficial en ubicacions llunyanes.
Actualment m'agradaria incrementar una mica més el meu mercat, i ampliar els serveis a l'àmbit editorial.

Aquests són alguns dels clients que han dipositat la seva confiança en els meus serveis: